2011-02-22 13:47 #0 av: ryttarn
38750-clipart-illustration-of-a-brown-horse-doing.

Går det för långsamt och sidan är för seg? Ha tålamod det kommer att bli bättre!

Vi ser i trådar på olika platser att värdar, medarbetare och vanliga medlemmar drabbas av olika svårigheter när det gäller att använda iFokus. Det handlar till exempel om att det inte går att logga in, att det går långsamt och att det inte går att skriva artiklar. Vi känner till att problemen finns.
Det verkar drabba en del användare, men inte alla. Det är svårt att lösa problem vi inte kan återskapa på något tillförlitligt sätt.

Vi har slagit rekord i både unika användare (672.000 den senaste månaden) och antal besök (1.227.000). Antal sidvisningar är cirka 25 procent fler nu än under stora delar av hösten. Vi vet inte hur det kan påverka stabiliteten i systemet och kan därför inte utesluta att det bidrar till problemen.

Vi är i full färd med att bygga klart den nya versionen av iFokus. Där bygger vi om allt från grunden på en ny teknisk plattform. Arbetet har som vanligt tagit längre tid än vi har trott. Vår ursprungliga förhoppning var att kunna sjösätta den under slutet av förra året. I och med att det här arbetet pågår har vi undvikit att göra några programändringar i den gamla plattformen. Vi vet att det ofta har blivit instabilt när vi har gjort det och vill minska de riskerna. Därför kan vi inte lova att de problem ni nu ser kommer att lösas i gamla iFokus. Däremot ska de självklart lösas i nya plattformen.

Nu vill vi be om ert tålamod ytterligare ett tag så att vi hinner bli klara med nya iFokus-plattformen. När det gäller svårigheter att logga in hoppas vi dock kunna lösa det i varje fall för sig.

Det här är kanske inte några direkt tröstande besked, men vi vill att ni ska veta att vi känner till de problem som finns och att vi bryr oss, men har svårt att göra något åt en del av dem just nu.

Källa: iFokus