Tävling

Ponnykampen 2017.

2017-05-10 16:52 #0 av: tomj

Ponnykampen 2017

Foto: Svensk Travsport

Team Östersund i första deltävlingen

I lördags avgjordes första mötet i Ponnykampen presenteras av Agria 2017. Av lagen från Dannero, Bergsåker, Norrtrav, Östersund, Umåker och Solänget stod Östersund som vinnare. Det var en intensiv och spännande dag på plats. Roligast var nog ändå sammanhållningen och glädjeropen.

Dagen började med att fylla på enegidepåerna för deltagarna i tävlingarna, sedan var det dags för loppet. Till defileringen fick lagens hejaklacker heja fram ekipagen. Norrtrav, som fick pris för Best in Show, hejade som om det vore final i en SHL-match. Loppet segrades av Östersundsekipaget Hannah Montana som kördes av Liv M Sjölund.

Strax efter loppet var det dags för lunch för att återigen fylla på med energi. Därefter drog kunskapsdelen igång och fyra deltagare från varje lag fick svara på olika trav- och hästfrågor. Efter en jämn kamp, med hejaklackarnas jubel i bakgrunden, var det Umåker som samlade på sig flest poäng under kunskapsdelen.

Det var en jämn match och till sist var det Östersund som totalt hade samlat på sig flest poäng under dagen. Det var många glada miner och det roligaste enligt lagen var att få busa under defileringen.

Nästa deltävling äger rum på Åbytravet den 13 maj och förhoppningsvis blir det en riktigt rolig och spännande dag även där!

Anna Engström Frick och Elin Westerlund
anna.frick@travsport.se elin.westerlund@travsport.se

Anmäl
2017-05-10 16:55 #1 av: tomj

Hannah Montana med Liv M. Sjölund

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.